Serveis

Sol·licitud inspecció d'instal·lació

A continuació trobarà tota la informació necessària per a realitzar els diferents tràmits relacionats amb la Sol·licitud inspecció d'instal·lació. Per a cada un d’ells, podrà consultar els requisits, la documentació necessària, els models d’autorització i sol·licitud, i també podrà enviar la informació del tràmit utilitzant el formulari de tramitació.

Abans de poder realitzar la petició d’alta nova, caldrà realitzar la sol·licitud d’inspecció i complir els següents requisits:

No han d’existir deutes per part del promotor/constructor

  • La instal·lació caldrà que sigui aprovada per la inspecció tècnica de la companyia.


Un inspector de la companya realitzarà les comprovacions necessàries per indicar si la instal·lació actual compleix normativa o no.

En el cas de complir la normativa vigent, ja es podrà fer la sol·licitud d’alta nova.

En el cas contrari, el personal de Cicle de l'Aigua del Ter es posarà en contacta amb el sol·licitant per indicar quina és la reforma necessària en la instal·lació per poder passar la inspecció.

Si per part del sol·licitant no es segueixen els tràmits tal i com s’han definit, la sol·licitud d’alta nova no es realitzarà i no es tindrà en consideració.

Formulari

Dades de contacte

Adreça

He llegit i accepto la política de privacitat

Informació bàsica sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679)
Responsable del tractament: CICLE DE L'AIGUA DEL TER, S.A.
Finalitat: Gestionar el servei municipal d’abastament d’aigua potable de Girona, Salt i Sarrià de Ter.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'expliquen en la política de privacitat. Més informació a la nostra política de privacitat

CICLE DE L’AIGUA DEL TER S.A.
Servei Municipal d'Abastament d'Aigua Potable