Serveis

Cànon social

A continuació trobarà tota la informació necessària per a realitzar els diferents tràmits relacionats amb el Cànon Social. Per a cada un d’ells, podrà consultar els requisits, la documentació necessària, els models d’autorització i sol·licitud, i també podrà enviar la informació del tràmit utilitzant el formulari de tramitació.

A continuació trobarà tota la informació necessària per a realitzar els diferents tràmits relacionats per a sol·licitar el cànon social de l’aigua.

En el cànon social es redueix el preu del cànon de l’aigua de 0,4936€ m3 a 0,24€/m3
El cànon social consisteix en l'aplicació d’un tipus especial del primer tram del cànon de l'aigua, reduït en més del 50% del valor habitual, sempre i quan el consum de la factura no superi el primer tram del cànon de l’aigua. Ajuda a garantir la cobertura de les necessitats bàsiques d’aigua i a establir un valor del cànon adaptat a les situacions de vulnerabilitat de la població menys afavorida.

En el següent enllaç podrà trobar quins son els requisits per poder sol·licitar el Cànon Social. I iniciar el procés de tramitació en el lloc web de l’ACA.

http://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Canon-social-de-laigua-00001?category=75b0b894-a82c-11e3-a972-000c29052e2c

Formulari

Dades de contacte

Adjunts

(Formats acceptats: PDF, JPG, PNG, GIF)

He llegit i accepto la política de privacitat

Informació bàsica sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679)
Responsable del tractament: CICLE DE L'AIGUA DEL TER, S.A.
Finalitat: Gestionar el servei municipal d’abastament d’aigua potable de Girona, Salt i Sarrià de Ter.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'expliquen en la política de privacitat. Més informació a la nostra política de privacitat

CICLE DE L’AIGUA DEL TER S.A.
Servei Municipal d'Abastament d'Aigua Potable